SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Starkare, gladare, tillsammans
Fortsättningsgrupp ungdom

Lovisa och Tilda Persson skriver om tjejhelgen i Göteborg
2018-10-26 23:35
Som vi flitigt delat med oss av på våra sociala medier så har det kanske inte undgått någon att tjejerna i Torsdagsgruppen var på en tjejhelg förra helgen.
En helg som sponsrades genom vårt projekt FJK500 där vi bla har en satsning för att behålla och försöka få fler tjejer att träna Judo. 
Tjejerna i gruppen har varit med från starten av planeringen för denna helg där vi på vårt första möte tillsammans skrev en ansökan med budget och syfte för helgen. 

Lite kort sammanfattat så innebar helgen en resa till Göteborg där vi höll ett möte då vi tog upp hur klubben kan jobba med mensutmaningen och att bryta menstabut. 
På mötet planerade vi även in en tjejträning (mer info kommer) 
Det blev också ett besök på Liseberg och övernattning på hotell.
På söndagen deltog vi på ett läger med 4 timmars träning där Anna Bernholm var tränare. 

Eftersom tjejerna varit delaktiga i all planering inför denna helg så tycker vi att de också med egna ord kan få berätta om den. De som ville fick skriva hur de upplevt helgen och här nedan kan ni läsa vad systrarna Persson, Lovisa 12 år och Tilda 10 år, har skrivit om helgen.

Lovisa Persson 12 år
Helgen har varit helt fantastisk!
Vi har blivit ännu bättre kompisar med varandra.
Vi har varit på Halloween på Liseberg. 
Vi bodde på ett fantastiskt hotell med supergod mat.
Vi har även åkt världens bästa disco-taxi 
Rosa och Pernilla har varit sååå bra ledare och de har tagit hand om oss jättebra. 
Vi har haft en toppen helg alltså med världens bästa ledare!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tilda Persson 10 år
Jag tyckte att det var roligt att åka på läger. Det var mysigt att åka tåg.
Hotellrummen var mysiga och sängen var mjuk, kudden och täcket var fluffiga och mjuka. 
Att gå på Liseberg var roligt och allt vi åkte var kul, skräckhusen var lagom läskiga och valkyria var läskig i backen men annars var den jätterolig.
Allt godis var jättegott.
Taxin vi åkte till hotellet var den bästa taxi jag någonsin har åkt, det var roligt med hög musik och lampor som blinkade, rökmaskinen var också rolig. En Disco-taxi!!

Att träna 4 timmar var roligt men också jobbigt. Första passet var kul för man fick lära sig offerkast och så var det kul med randori för jag körde mot en tjej från Stockholm.
Andra passet var också roligt för jag lärde mig armlås och på randorin körde jag mot en som hade grönt bälte. 
Att åka hem var tråkigt för jag har haft så kul. 
Allt har varit så roligt för du är en så duktig ledare.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Med på resan var också Lovisa Gustavsson, Alicia Munter, Annie Jakobsson och Ida Wieslander. De meddelade muntligt att även de har haft en toppen helg.

Ledare var Rose-Marie Tell och Pernilla Lönngren
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!