SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Starkare, gladare, tillsammans
Cirkelträning

CIRKELTRÄNING

Tisdagar kl. 19:00-20:00

 

Tränare: Eva Nicklasson


Cirkelträning är en träningsvariant där alla från 12 år är välkomna att delta.

Cirkelträning är en allsidig, effektiv och rolig träning i en härlig gemenskap. Här tränar man alltifrån styrka och stabilitet till balans och kondition.

 

Upplägget kan vara olika från gång till gång. Tanken är att det ska vara varierat och roligt. Övningarna fokuserar på att vara funktionella och stärkande, men även enklare övningar med lekfullhet kan förekomma dådet ska kännas kul och inte prestigefyllt att komma på detta pass.

 

”Kom som du är” är inget klyschigt gammalt uttryck utan verkligen något som är viktigt att anamma. Här ska alla känna sig välkomna utan att vara obekväma. Oavsett kroppsform, träningsvana, klädsel osv.

 

Har du ”lättare” skador ska detta inte hindra dig från att delta. Övningarna ska lätt kunna anpassas eller bytas ut för att den som har problem med exempelvis ett knä ska kunna delta.

Alla deltag på sina egna villkor utifrån sina egna förutsättningar.

Teknikträning
2021-09-02 20:56

Ikväll var det teknikträning på schemat. Kettlebellsvingen är grunden till så mycket så vi fortsatte lägga fokus på den. 

Grymma gänget!!
2019-05-21 21:29
21/5-19
 
Cirkelträning Påskspecial
2019-04-16 21:21
Jag älskar att twista till mina pass lite ibland för att göra det kul och överraskande.
Idag körde vi ett blandpass. Vi startade med 2-varvs Cirkelträning med 8 st stationer i cirkeln. Sedan gick vi över till min överraskning - ett stort, härligt påskägg 😉 Ägget inneföll färgglada lappar med ett Tabata-pass på vardera lapp. En Tabata är ett 4 minuters högintensivt pass där man jobbar i 20 sek och vilar 10 sek i totalt 8 rundor. Vi hann igenom några lappar och det var såå grymt bra kört av alla! Ni bara körde på utan att tänka, härligt och starkt! 💪

Ha nu en riktigt god och glad Påsk!

//Pernilla

Årets första Cirkelträning!
2019-01-15 22:03
Goa och glada efter passet.
Då är vi igång med vårterminens Cirkelträning och idag var vi hela 23 st deltagare!! 😀 Grymt kul och bra jobbat av alla idag! 💪 
Vi ses nästa vecka.
Cirkelträning - Familjeveckan
2018-10-16 22:49
Föräldrar och barn kämpar på i de olika stationerna.
Idag var det dags för familjeveckans Cirkelträningspass. Flera barn ville passa på att prova Cirkelträning.
Superbra kämpat av både vuxna och barn 😀 Hoppas att ni hade roligt! 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!