Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Välkommen att prova på judo!
2018-08-17 09:57

Alla barn från 5 år och uppåt är välkomna att prova på judo. En rolig träningsform där man får smidighet, styrka, koordination, snabbhet och kondition på köpet.
Ålder 5-6 år på lördag kl 10.00-11.00 (från den 25e augusti)
Ålder 7-8 år på lördag kl 11.15-12.15 (från den 25e augusti)
Ålder 9-12 år Måndag och Onsdag kl 18.00-19.10

Träning för andra åldrar; kontakta Tony Wieslander, tonywieslander70@hotmail.com, 

mobil 070-5614731


Välkomna att besöka oss och att prova på!

Klubbens ordförande hälsar välkommen till en ny termin
2018-08-13 21:49
Anders Lönngren och Tommy Widekärr pratar om sportverksamheten i klubben.

Hej!

Då var det äntligen dags att dra igång igen och jag hoppas att ni alla haft en riktigt bra sommar och är lika laddad som jag på att dra igång en ny träningstermin igen. Det märks nu att vi närmar oss start då det börjar "röra sig" inom vår organisation. I helgen träffade jag Klubbens träniningsansvarige Tony Wieslander för att diskutera uppstart och vår verksamhet. Under förmiddagen i söndags hade jag och Anders Lönngren (Ordförande för sportkommittén) ett möte för att stämma av om hur det flyter på med de verksamheter som ingår under "sport".  Däribland träning, utbildning och vår tävling Judodraget 2.0. I söndags eftermiddag träffade jag vår kassör Lars Bäcker för att prata ekonomifrågor. Idag måndag har Ekonomikommittén möte och i morgon tisdag är det styrelsemöte. Ja, som ni förstår så rullar det på nu för att vi skall vara väl förberedda inför terminsstarten nu på måndag den 20 augusti (Vecka 34). 

Träningar för befintliga medlemmar börjar vecka 34 och schemat är oförändrat jämfört med vårterminen. Vi kommer också ta in nya medlemmar från vecka 34. Här är det viktigt att vi som verkar och trivs i klubben berättar för vänner och bekanta om klubben och den verksamhet vi bedriver.  

Under september månad kommer det hända flera trevliga aktiviteter. Den 2-3 september kommer ett stort gäng av klubbens licensierande tränare åka till Lindesberg och deltaga på en riksforbildning. Helgen därpå är den årliga kommittéträffen. Denna gång på Dalslandsaktiviteter. Den 22-23 kommer några ledare åka på instrukörutbildning i Skövde helgen därpå smäller det igen då vi arrangerar Judodraget 2.0!

Inför hösten har vi anställt Pernilla Lönngren för att jobba med verksamhetsutveckling hos oss.
Tjänsten kommer vara knuten till vårt projekt FJK500 som handlar om hur vi arbetar framåt för att nå de uppsatta verksamhetsmålen, grupputveckling och medlemsvård. Genom att anställa en verksamhetsutvecklare tar vi ytterligare ett steg framåt för att nå klubbens gemensamma mål. Finansiering av tjänsten kommer ske via riktade externa medel.
Bland Pernillas arbetsuppgifter är att planera nya grupper, jobba med gruppindelningar, jobba med en röd tråd i vår träningsverksamhet, hitta behov och möjligheter, nätverkande och skolsamverkan och framförallt genomföra träningar som instruktör (ny verksamhet).

Som vanligt kommer det hända massor av spännande aktiviteter på klubben. En del kommer ni känna till, men det kommer också dyka upp lite nyheter. Genom att ha koll på hemsidan har du alltid den senaste informationen om vad som händer på klubben. På tal på hemsidan; Som ni ser så har den fått nytt utseende. Detta för att vi valt att byta plattform, men också för att vi jobbat med layouten så att den skall kännas fräsch och mer tidsenlig. Blandannat hittar du nu våra sociala kanaler som facebook, Instagram och Youtube på den högra sidan och du kan lätt och snabbt se vad som händer där. 

Om precis en vecka har vi vid den här tiden då jag skriver det här, genomfört terminens första träningsdag. Nu kör vi.

Vi ses på klubben !

Hälsningar

Tommy Widekärr, Ordförande

Alldeles strax börjar träningssäsongen på Färgelanda judoklubb
2018-08-05 20:02
Alicia, Rose-Marie, Annie och Tilda är några av klubbens medlemmar
Nu hälsar vi alla härliga medlemmar tillbaka till klubben.

Måndagen den 20e augusti börjar en ny termin på Färgelanda judoklubb då vi drar igång alla våra roliga träningsformer igen. Samma dagar och tider som tidigare gäller. 

Är du nyfiken på vår klubb och kanske vill börja träna hos oss? 
Kontakta Tommy Widekärr 0705526126,  tommy@fargelandajudo.se, eller dyk upp på någon av våra träningar.

Färgelanda judoklubb - Mer än judo!
Pernilla Lönngren är klubbens verksamhetsutvecklare
2018-08-05
Styrelsens har beslutat att anställa Pernilla Lönngren på 20 procent som verksamhetsutvecklare, med start den 7e augusti, fram till årsskiftet.

Tjänsten kommer vara knuten till vårt projekt FJK500 som handlar om hur vi arbetar framåt för att nå de uppsatta verksamhetsmålen, grupputveckling och medlemsvård. Genom att anställa en verksamhetsutvecklare tar vi ytterligare ett steg framåt för att nå klubbens gemensamma mål. Finansiering av tjänsten kommer ske via riktade externa medel.

Bland Verksamhetsutvecklarens arbetsuppgifter är att planera nya grupper, jobba med gruppindelningar, jobba med en röd tråd i vår träningsverksamhet, hitta behov och möjligheter, nätverkande och skolsamverkan och framförallt genomföra träningar som instruktör (ny verksamhet).

Klubben har som mål att fortsätta att växa (verksamhetsmålen 2021). En förutsättning till det och att samtisigt kunna fortsätta utveckla vår verksamhet i den riktning som vi vill, är att använda oss av tider som vi i vanliga fall inte använder oss av (idag har vi verksamhet vardagar mellan 17.30 .20.30).
Vi ser att vi har begränsade möjligheter till att växa så mycket mer genom de grupper vi har igång idag. Därför satsar vi vidare på att hålla verksamhet på icke tradionella FJK-tider. Där kommer Pernilla bli en nyckelperson.

Styrelsen ser att Pernilla Lönngren har rätt kompetens för tjänsten då hon har både den utbildning och erfarenhet vi sökt. Pernilla har dessutom en gedigen kunskap om klubben och dess historia och har en fast förankring i verksamheten genom sitt instruktörs-engagemang i klubben. 

Vid frågor angående tjänsten; Kontakta klubbens ordförande; Tommy på tommy@fargelandajudo.se eller telefon 0705526126
Knappt 3 veckor tills att träningsverksamheten drar igång igen
2018-07-30 16:54
Snart drar vi igång all verksamhet igen.Samma vecka som skolorna börjar med start måndagen den 20e augusti börjar vi. Ha koll på hemsidan eller  vår facebook för nyheter.  

Vi ses snart!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!