Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Rensning ur skåpen i köket
2019-09-07 11:45

 

Under nästkommande vecka kommer vi att rensa ur i skåpet i köpet där kvarglömda vattenflaskor finns.

Vet ni med er att ni har en vattenflaska där får ni gärna ta med er denna hem J

 

 

 

Mvh, Färgelanda Judoklubb

 


Köp av ny judo-dräkt
2019-09-01 15:12
Hej
Det är judodräkts- inköpstider och vi på klubben beställer på Nippon Sport. Fråga någon av tränarna efter rabattkod.
Gå in på följande länk och titta vad du vill ha.
Kom och prova på judo med oss!
2019-08-22 22:34
Onsdagen den 4 september klockan 18.00 - 19.00 inbjuder vi till en "prova på judo" från 5 år, i vår träningslokal i Stigen. 

Alla kan vara med - alla får vara med.

Vänskap, självkontroll och glädje är några viktiga ledstjärnor för oss.

Vi vänder oss till dig som vill hålla på med något meningsfullt, ha roligt och bli en del i vår härliga gemenskap!

Är du förälder till barn som tränar, eller finns det småsykon som nu är mogna till att också att börja. Kom och prova på nu i höst. Gå in på vår hemsida och får mer info om kontaktpersoner, träningstider, klädsel,mm.
Www.fjk.se 

Kom och prova judo i Färgelanda judoklubb nu!
Inbjudan till distriksläger
2019-08-15 16:28
Kroppefjäll bjuder in till distriktsläger för dom med halv gult och uppåt. Vid intresse hör av er till Erika på 0722519505 eller haffa tag i henne på klubben när ni ser henne där :) 
Välkommen till Färgelanda judoklubb!
2019-08-15 09:49
Några av våra grabbar som hjälpte till på Färgelandadagarna i fjol.

Hej! 
Då var det äntligen dags att dra igång igen och jag hoppas att ni alla haft en riktigt bra sommar och är lika laddad som jag på att dra igång en ny träningstermin igen. Redan nästa vecka (vecka 34) kommer all vår verksamhet att starta upp. En god FJK-tradition att vi alltid startar upp samma vecka som skolan börjar. Enkelt att komma ihåg. 

Det märks nu att vi närmar oss start då det börjar "röra sig" inom vår organisation. I måndags hade vi styrelsemöte efter årets sista sommarträningspass och några av våra kommittéer har också precis träffats för att säkerställa att allt är på plats.  Styrelsen hade ett mycket bra och effektivt möte och det känns bra inför uppstarten. 

På tal på uppstart, så kommer vi på lördag ha en kick-off för klubbens tränare, kommittéer och styrelse. Fokus i år ligger på att alla skall känna sig bekväma och säkra på våra rutiner och vad som är våra roller och uppgifter.  

 

Som jag redan nämnde inledningsvis börjar träning för befintliga medlemmar vecka 34 och schemat är oförändrat jämfört med vårterminen. Vi kommer också ta in nya medlemmar från vecka 34. Här är det viktigt att vi som verkar och trivs i klubben berättar för vänner och bekanta om klubben och den verksamhet vi bedriver.  
 
Under slutet av augusti och i september månad kommer det hända flera trevliga aktiviteter.  Sista helgen i augusti kommer några av klubbens licensierande tränare åka till Lindesberg och deltaga på en riksforbildning. Samma helg är det också Färgelanda-dagarna där vi förstås kommer medverka. Mer om vårt deltagande på Färgelanda-dagarna kommer inom kort. Ha koll på vår hemsida och våra sociala kanaler.  

Under september månad kommer klubben också göra skolbesök. Ha även koll här på vår hemsida om mer om det. 


Som vanligt kommer det hända massor av spännande aktiviteter på klubben. En del kommer ni känna till, men det kommer också dyka upp lite nyheter. Genom att ha koll på hemsidan har du alltid den senaste informationen om vad som händer på klubben. På tal på hemsidan så vet du väl att du även hittar våra sociala kanaler som facebook, Instagram och Youtube på vår hemsida? De hittar du på den högra sidan och du kan lätt och snabbt se vad som händer där.  
 
Om precis en vecka har vi vid den här tiden då jag skriver det här, genomfört ett antal träningspass. Nu kör vi. 
 
Vi ses på klubben ! 
 
Hälsningar 
 
Tommy Widekärr

Klubbordförande

Nyheter från våra grupper
Forsättningsgsgrupp, 22/08 21:54 
Cirkelträning, 21/05 21:29 
MammaComeback, 30/04 14:30 
Cirkelträning, 16/04 21:21 
MammaComeback, 16/04 14:00 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!