SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Allmän information från sportkommittén kring uppstart
2022-01-15 14:54

Vi i Färgelanda judoklubb är glada att kunna starta upp årets termin. Vi startar vecka 3 med all verksamhet. Det innebär att det är samma dagar och tider som i höstas.

Med tanke på den rådande pandemin och den senaste trenden i smittspridning kommer här lite information kring träningarna:

 

Alla som tränar ska sprita av sina händer och fötter innan de kliver in på mattan.

1 vuxen / familj är välkomna att lämna av och hämta upp sitt barn vid träningarna. Vi ser helst att vi håller det till minimum när det kommer till antalet medföljande i lokalen. Därför undanber vi att syskon medföljer. För er som bor i närheten går det bra att lämna av sitt barn för träning för att sedan komma åter vid hämtning. 

 

För att det inte ska bli för tätt med människor vid träningens avslut ser vi gärna att medföljande förälder/vuxen går ut ur lokalen ca 10 min innan träningens slut så att ert barn möter upp er på utsidan. Detta för att det inte ska bli för trångt och krocka i korridoren. Allt för att vi ska kunna minska smittspridning.

 

Alla som uppvisar förkylningssymtom uppmanas att stanna hemma. Detta gäller även om den som tränar är symtomfri men övriga i hushållet uppvisar symtom. Har ni haft symtom eller varit sjuka ser vi helst att ni ska ha 48 symtomfria timmar innan ni återvänder till verksamheten.

 

Sportkommittén och övriga i FJK sänder ett stort tack för att ni respekterar detta. Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska smittspridningen samtidigt som barnen fortfarande får en tillfredställande och givande träning.

 

Vid frågor och funderingar får ni gärna höra av er till era ansvariga tränare.

 

Mvh,

Erika med övriga i sportkommittén

Träningarna startar upp nästa vecka!
2022-01-13 22:11

Nu startar vi upp alla våra verksamheter!
Det innebär att det blir judo, cirkelträning , Kettlebells och massor av annat roligt med start måndagen den 17e  januari. Sedan startar övriga grupper upp under veckan.

 

Hos oss finns det träning för alla åldrar. Har du frågor om träningsverksamheten och vill ha kontakt; Klicka på denna länk.

 

Tänk på att stanna hemma från träningen vid förkylningssymptom.

 

Vi kommer hålla hemsida, facebook och instagram uppdaterat.

 

Välkommen!

Snart börjar vi igen
2022-01-02 16:09
Några av de barn som deltog på vår julavslutning 2021

Vi hälsar 2022 välkommen och med det ett helt nytt träningsår på Färgelanda judoklubb.
Om bara ett par veckor drar vår ordinarie träningsverksamhet igång igen. Närmare bestämt vecka 3. Vanliga tider för de olika träningsgrupperna gäller.


Efter ett träningsår där vi kom igång med vår verksamhet på ett aktivt sätt först i augusti, ser vi nu fram emot ett helt år av träningar, läger, tävlingar och annat roligt som vi hänger oss åt i vår förening. Förutom träningar finns tävlingar, dagsläger, tränarträff och kick off för kommittéerna inplanerade i närtid. 

 

Fortfarande finns Corona-hotet lurande runt hörnet och med det restriktioner som också kan påverka vår verksamhet igen på ett negativt sätt. Det har varit en jobbig tid för oss, men vi har också lärt oss en massa saker om viruset och hur man skall förhålla sig till det. Färgelanda judoklubb kommer förstås även i fortsättningen verka på ett sånt sätt där de tränandes säkerhet kommer sättas först. Dock med den skillnaden att vi i allra möjligaste mån kommer bedriva fortsatt träningsaktivitet där vi ställer om efter förutsättningarna. En viktig lärdom från ett års stängd dojo är hur viktigt det är att vi ledare inte bara hittar lösningar för att barn och ungdomar skall kunna fortsätta att ägna sig åt det de älskar, utan de också inte förlorar den där viktiga sociala plattformen för att träffas och umgås irl. 

 

Färgelanda judoklubbs vision är att vara Sveriges bästa familjeklubb. Vi skall ha en inbjudande och varm atmosfär i klubben där alla känner sig välkomna. Vi visar respekt och hjälper varandra. Vi är en "familj" där alla oavsett vilka förutsättningar eller bakgrund vi har, skall känna att på klubben har jag min "fristad". Här känner jag mig trygg, har roligt och trivs.
Färgelanda judoklubb kommer alltid kämpa för de svaga och utsatta och möta alla med värme och respekt.

 

Vi kommer välkomna nya medlemmar under terminsstarten och här är det viktigt att vi som verkar och trivs i klubben fortsätter att berätta för vänner och bekanta om klubben och den verksamhet vi bedriver. Att vi fortsätter att hjälpa nya människor som kommer till oss att komma till rätta i klubben vet jag att jag inte behöver påminna om.

 

Under mars månad kommer Årets glädjespridare att utses. Snart finns det möjlighet för dig att rösta på den som du tycker har spridit extra glädje under 2021. Håll utskick här och på sociala medier när det är dags att lämna din röst.

 

Snart är vi igång igen och jag och övriga i styrelsen är är laddade inför ett nytt träningsår. Det här blir kul!


Tommy Widekärr
Klubbordförande

Styrelsen har utsett tre nya Kommittéordföranden
2021-12-12 16:09

För en framgångsrik förening krävs en stark organisation. Färgelanda judoklubbs organisation är uppbyggt kring 5 självständiga kommittéer som svarar inför styrelsen. Dessa kommitteer är

 

  • Ungdomskommittén
  • Pr/Info -Kommittén
  • Anläggningskommittén
  • Sportkommittén
  • Ekonomikommittén

Det är här i kommittéerna som det praktiska arbetet utförs, uppföljning av verksamhetsplan och visions-arbete sker och nya idéer skapas.

 

På senaste styrelsemötet utsågs tre nya kommittéordföranden. Dessa är Lovisa Persson i Ungdoms, Erika Svensson i Sport och Sigge Widekärr i PR/info.

 

Vid frågor kring vår organisation tveka inte att höra av er till undertecknad.

 

Tommy Widekärr

Klubbordförande

Avslutning
2021-12-04 20:09

Hej hej halloj. 

Tänk vad fort en termin kan gå. Vi vill tacka alla våra medlemmar för ert otroliga och härligt sällskap och vill också passa på att säga tack för att ni är underbara. 

Den 15/12 kommer terminens sista träningspass för judon att äga rum. Sedan tar vi jullov ☃️ och startar upp igen 17/1. 🥋🤟

Mer information kring detta kommer att komma så håll ögonen öppna 😉

Mvh, Erika med övriga styrelsen 

Nyheter från våra grupper
Cirkelträning, 02/09 20:56 
Fortsättningsgrupp ungdom, 20/10 15:14 
Fortsättningsgrupp ungdom, 22/08 21:54 
Cirkelträning, 21/05 21:29 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!