Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Träffa Färgelanda judoklubb på Färgelandadagarna 25/8
2018-08-20 20:18
Möt oss nu på lördag den 25/8 i Färgelanda centrum på Färgelandadagarna. Vi finns på plats mellan kl. 10-15. Judo, Kettlebell och Cirkelträning.

Välkomna!

Färgelanda judoklubb - Mer än judo!
Cirkelträning och Kettlebells!
2018-08-19 20:40
Vecka 34 startar vi upp höstterminens träningar igen och välkomnar såväl gamla som nya deltagare. Har du inte provat våra pass tidigare får du självklart komma och prova på! Du behöver inte ha tidigare träningserfarenhet, kom precis som du är.

Vi erbjuder allsidig, effektiv och rolig träning i en härlig gemenskap. 
Du tränar alltifrån styrka och stabilitet till balans och kondition.


TISDAGAR: Cirkelträning kl 19-20
TORSDAGAR: Kettlebell kl 19-20


Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

- Pernilla Lönngren, instruktör Cirkelträning:
cirkeltraning.fjk@hotmail.com

-Inger Bäcker, instruktör Kettlebell
Camilla Widekärr, instruktör Kettlebell:
kettlebell.fjk@hotmail.com


Välkomna önskar 
Färgelanda Judoklubb - Mer än judo

Nu är det dags!
2018-08-19 19:02

Nu startar vi upp alla våra verksamheter!

Det innebär att det blir judo, cirkelträning , Kettlebells och massor av annat roligt från vecka 34 och framåt.


Hos oss finns det träning för alla åldrar. Har du frågor om träningsverksamheten och grupper; ta kontakt med Tony Wieslander, tonywieslander70@hotmail.com, mobil 070-5614731, eller din tränare.


Vi kommer hålla hemsida, facebook och instagram uppdaterat.


Vi ses på klubben!

Välkommen att prova på judo!
2018-08-17 09:57

Alla barn från 5 år och uppåt är välkomna att prova på judo. En rolig träningsform där man får smidighet, styrka, koordination, snabbhet och kondition på köpet.
Ålder 5-6 år på lördag kl 10.00-11.00 (från den 25e augusti)
Ålder 7-8 år på lördag kl 11.15-12.15 (från den 25e augusti)
Ålder 9-12 år Måndag och Onsdag kl 18.00-19.10

Träning för andra åldrar; kontakta Tony Wieslander, tonywieslander70@hotmail.com, 

mobil 070-5614731


Välkomna att besöka oss och att prova på!

Klubbens ordförande hälsar välkommen till en ny termin
2018-08-13 21:49
Anders Lönngren och Tommy Widekärr pratar om sportverksamheten i klubben.

Hej!

Då var det äntligen dags att dra igång igen och jag hoppas att ni alla haft en riktigt bra sommar och är lika laddad som jag på att dra igång en ny träningstermin igen. Det märks nu att vi närmar oss start då det börjar "röra sig" inom vår organisation. I helgen träffade jag Klubbens träniningsansvarige Tony Wieslander för att diskutera uppstart och vår verksamhet. Under förmiddagen i söndags hade jag och Anders Lönngren (Ordförande för sportkommittén) ett möte för att stämma av om hur det flyter på med de verksamheter som ingår under "sport".  Däribland träning, utbildning och vår tävling Judodraget 2.0. I söndags eftermiddag träffade jag vår kassör Lars Bäcker för att prata ekonomifrågor. Idag måndag har Ekonomikommittén möte och i morgon tisdag är det styrelsemöte. Ja, som ni förstår så rullar det på nu för att vi skall vara väl förberedda inför terminsstarten nu på måndag den 20 augusti (Vecka 34). 

Träningar för befintliga medlemmar börjar vecka 34 och schemat är oförändrat jämfört med vårterminen. Vi kommer också ta in nya medlemmar från vecka 34. Här är det viktigt att vi som verkar och trivs i klubben berättar för vänner och bekanta om klubben och den verksamhet vi bedriver.  

Under september månad kommer det hända flera trevliga aktiviteter. Den 2-3 september kommer ett stort gäng av klubbens licensierande tränare åka till Lindesberg och deltaga på en riksforbildning. Helgen därpå är den årliga kommittéträffen. Denna gång på Dalslandsaktiviteter. Den 22-23 kommer några ledare åka på instrukörutbildning i Skövde helgen därpå smäller det igen då vi arrangerar Judodraget 2.0!

Inför hösten har vi anställt Pernilla Lönngren för att jobba med verksamhetsutveckling hos oss.
Tjänsten kommer vara knuten till vårt projekt FJK500 som handlar om hur vi arbetar framåt för att nå de uppsatta verksamhetsmålen, grupputveckling och medlemsvård. Genom att anställa en verksamhetsutvecklare tar vi ytterligare ett steg framåt för att nå klubbens gemensamma mål. Finansiering av tjänsten kommer ske via riktade externa medel.
Bland Pernillas arbetsuppgifter är att planera nya grupper, jobba med gruppindelningar, jobba med en röd tråd i vår träningsverksamhet, hitta behov och möjligheter, nätverkande och skolsamverkan och framförallt genomföra träningar som instruktör (ny verksamhet).

Som vanligt kommer det hända massor av spännande aktiviteter på klubben. En del kommer ni känna till, men det kommer också dyka upp lite nyheter. Genom att ha koll på hemsidan har du alltid den senaste informationen om vad som händer på klubben. På tal på hemsidan; Som ni ser så har den fått nytt utseende. Detta för att vi valt att byta plattform, men också för att vi jobbat med layouten så att den skall kännas fräsch och mer tidsenlig. Blandannat hittar du nu våra sociala kanaler som facebook, Instagram och Youtube på den högra sidan och du kan lätt och snabbt se vad som händer där. 

Om precis en vecka har vi vid den här tiden då jag skriver det här, genomfört terminens första träningsdag. Nu kör vi.

Vi ses på klubben !

Hälsningar

Tommy Widekärr, Ordförande

Nyheter från våra grupper
Cirkelträning, 19/08 20:37 
Forsättningsgsgrupp, 19/08 18:46 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!