Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Rose-Marie har gift sig!
2018-07-22 22:13
Bild lånad från Rose-Maries Facebookalbum.
Rose - Marie och Roger gifte sig den 21e juli i Hudson Bay. Vi på klubben är mycket glada för deras skull och sänder dem alla våra lyckönskningar.
Glad midsommar!
2018-06-21 18:43
Vi är nu i den tiden på året då vi har möjlighet att vila lite och ladda på med  energi efter en händelserik vår. 
Vi kan se tillbaka på så mycket positivt som hänt. Vi har genomfört kanske vårt allra bästa SuperKidZ, vi har deltagit på flera tävlingar och där presterat bra, Det har målats och fixats i källaren och vi har fått en ny medlem i dojon i form av Gunther. Vi har deltagit med 14 personer på Judofestivalen, vi har många som graderat sig och vi har bestämt oss och påbörjat arbetet med att åter köra vår tävling Judodraget. Det har hänt så otroligt mycket mer bra och roliga saker, men jag nöjer mig där.

Igår hade styrelsen sitt sista möte innan uppehållet. Ett bra möte där positiva beslut togs som kommer betyda att vi genom dem har större möjlighet att genomföra våra verksamhetsmål till år 2021. Det känns mycket spännande och stimulerande att titta framåt. Inom kort hoppas jag att jag skall kunna berätta lite mer om det.

Det är midsommartid och det är egentligen för att önska alla en fin högtid som jag skriver det här...och för att berätta hur bra ni är alla som engagerar er så starkt i vår klubb och verksamhet. Det är vi tillsammans som gör vår klubb fantastisk!

Tack för den här våren och Glad midsommar!

/Tommy Widekärr
  Ordförande
Utmärkelser till Lovisa och Liam
2018-06-10 20:29
Lovisa Gustavsson och Liam Svensson visar upp sina fina utmärkelser.
Det blev Lovisa Gustavsson som fick årets åtrovärda utmärkelse "Årets SuperkidZ-fighter" och Liam Svensson lade beslag på den misnt lika fina och prestigefyllda utmärkelsen" Årets SuperkidZ- kompis"
Ett stort grattis till dem!
Girl power
2018-06-10 10:19
SuperKidz dag 2 inledde med tjejträning ledd av Rose-Marie, Saga och Rebecca. Tjejerna i torsdagsgruppen hade varit med och planerat träningen, samt höll i vissa moment.
Ny hemsida
2018-06-10 09:41
Tommy Widekärr, ordförande och Thomas Karlsson, informationsansvarig är nöjda över att vår nya hemsida är igång.
Som ni märker är nu vår nya hemsida igång. Vi har bytt plattform med syftet att vi få ett mer användarvänligt verktyg att jobba. Ännu är inte allt uppdaterat, men vi jobbar på att  få lägga in allt. Vi ber er om lite tålamod till att allt är klart. Tills dess hoppas vi att ni precis som vi skall trivas med vår nya hemsida och se den som mycket användarvänlig. Har ni frågor om hemsidan eller undrar över något om den så hör av er till Håkan h.thornas@gmail.com eller Thomas thomas.kostorp@gmail.com .
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!