Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Dags för graderingsskola
2019-04-16 15:38
Söndag den 28 april kl 10-12 är det dags för vårens graderingsskola. Alla är välkomna, även de som nyligen graderat sig. Passa på att ta chansen att få öva på tekniker som du är osäker på eller som krävs för att nå nästa grad av bälte. Glöm inte att anmäla er snarast på anmälningslista på klubben.
MammaComeback
2019-04-16 13:51
Några av de grymma mammorna som kommer och tränar MammaComeback varje tisdag.
Nu har vi kört 8 av 10 träningstillfällen av MammaComeback denna vårtermin. Idag körde vi en påskspecial där vi la till lite nya övningar. 
Det har varit så kul att följa dessa mammor och barn! Man blir glad som ledare av att se utvecklingen i deras träning, och självklart av att träffa deras duktiga små guldklimpar som sköter sig så fint 🙂 

Jag önskar er en riktigt Glad Påsk så ses vi nästa tisdag!

//Pernilla


En helg i Stockholm
2019-04-14 16:53
Erika och Liam ned varsin silvermedalj. Givetvis är Elton också med :D
Då sitter man i bilen på väg hem efter en underbar helg i Stockholm. Lördagen bestod av en heldag i Haninge fylld med judo. Ca 500 tävlande varav två taggade FJK:are. Tur Liam är så cool som han är när han tittar på sin mamma och säger: Asså mamma. Chilla! Det är bara på skoj. Vi slog oss ner tillsammans med bland annat tävlande från Kroppefjäll och Trollhättan. Är så otroligt kul att man håller ihop trots att man inte tillhör samma klubb. Vi heja fram varandra och barnen härjade runt i hallen. Liam var först ut med två raka segrar och avslutade med en förlust. Han är så nöjd med hela helgen. Frågar man Liam så var det bästa med helgen att få leka med kompisarna efter tävlingen :). Jag som nyligen fått oranget bälte fick möta en svartbältare. Lika glad för det. Jag flög så det skrek om det. Lika glad var jag för det. Insåg att jag skrattade och log typ hela tiden. Öm i kroppen men Gud vad kul det här är. Nu har vi ca 30 mil kvar innan vi är hemma och barnen sover gott i baksätet. Hem åker en nöjd FJK familj med varsin silvermedalj :) 
Lars Johansson har graderat sig
2019-04-13 15:16
I dag graderade sig klubbens vice ordförande Lars Johansson till 2 kyu. Uke var Tommy Widekärr och Eximinator klubbens chefstränare Tony Wieslander.
Grattis!
Varberg och gemenskap
2019-04-06 22:43
U11 och U9 ungdomarna från dagens tävling i Varberg
Äntligen har man kommit hem och landat efter en heldag med judo i Varberg. Jag har inte varit aktiv i denna klubb speciellt länge. Eller ja, 3 år blir det i år i alla fall. Jag har fått äran att följa med dessa underbara ungdomar runt på tävlingar och träningar och få se hur de utvecklats och driver framåt. Trots allt detta är det en sak som slår mig mest. Barnen har så otroligt kul tillsammans. De riktigt längtar tills de får härja runt bland vita dräkter, lukten av svett och förväntan. Som förälder är det otroligt tålamods- och tidskrävande att flänga land och rika runt för detta men i slutändan sitter man där på läktaren och spanar ut över mattområdet och tänker:
"Det är så värt det".
Att få se dessa ungdomar växa, mogna och älska att vara med varandra ger så mycket energi. Tänk om det hade varit så här när jag var liten.
Ibland får jag dåligt samvete för att jag inte kan ge mina barn mer saker eller ta med dom på en resa. Men så plötsligt sitter man här i en svettig, kvav gymnastikhall och inser att jag ger dom så mycket mer än det. Jag ger dom glädjen, tryggheten och kärleken till inte bara sig själva utan till sina vänner och till sporten. Det är värt så mycket mer!
Grattis alla underbara skitungar som deltog idag. Ni var bäst! 
Kram från Erika
Nyheter från våra grupper
Cirkelträning, 16/04 21:21 
MammaComeback, 16/04 14:00 
Junior/senior, 02/02 16:53 
9-12 år, 02/02 16:48 
7-8 år, 02/02 16:43 
Forsättningsgsgrupp, 29/01 21:08 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!