SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Inställd fixar och städ-dag
2021-10-21 19:47

Den planerade städ och fixardagen som var tänkt nu på lördag den 23 oktober skjuts fram. Nytt datum kommer presenteras längre fram.

 

Tack till alla som planerat att komma och hjälpa till. Ni är guld värda!

 

 

Dags att sätta upp sig på en städvecka
2021-10-10 19:29

Det är hög tid att sätta upp sig för en städvecka. På vår infovägg finns det nu lista att sätta upp sig på. Städanvisning och städmaterial finns på klubben.

Nu fyller vi listan!

 

I Färgelanda judoklubb är allt ideellt och vi har inga ledare eller klubbfunktionärer som får någon form av ersättning. Vi är en förening där vi alla hjälps åt och i klubbens 40-åriga historia har vi alltid haft en låg medlemsavgift. Detta för att vi tror på en låg tröskel för att alla skall kunna vara med. Klubben har också sedan start stått för tävlingsavgifter och i de allra flesta fall även för kostnader för läger och andra föreningsresor. Vi är dessutom stolta över att vi inte "tvingar" på våra medlemmar, ledare och föräldrar lotter mm för att sälja. Detta innebär förstås ett stort ansvar hos var och en medlem. Att hjälpa till med de saker som behöver fungera för att vi skall kunna bedriva vår verksamhet.

 

Tack för att du är en FJKare - Du är viktig!

Städ och fixardag
2021-10-10 19:20

Lördagen den den 23 oktober kl 10-14 ska det grejas och städas i och utanför vår klubbanläggning. Detta för att vi skall ha en ren och fräsch att vistas i. Ett gemensamt ansvar som vi alla har.

Man är med den tiden man hinner och kan.

 
Det kommer att bjudas på kaffe och fika!
 
Varmt välkomna!
 
 
Köp av ny judodräkt
2021-10-10 19:08

Hej

Det är judodräkts- inköpstider och vi på klubben beställer på Nippon Sport. Fråga någon av tränarna efter rabattkod.
Gå in på följande länk och titta vad du vill ha.
Hur gör man?
2021-09-19 20:01

Erika heter jag och är en av de tränare som ansvarar för barn- och ungdomsgruppen på onsdagar. I år är första året som jag får äran att vara med och ansvara för träningspasset och jag måste erkänna att det är läskigt. Inte bara läskigt utan också roligt och spännande. Men hur gör man då när man ska planera ett träningspass för ungdomar där det finns några som är helt nya och några som är erfarna. Det finns inget perfekt svar men det jag kan säga är att det är en utmaning. För mig och övriga inom FJK är det av stor vikt att alla våra deltagare känner sig nöjda när de lämnar mattan. De ska känna att de får ut något av sin träning. Mycket fokus lägger jag på glädjen för sporten. Har man kul så blir allt mycket lättare. Att ungdomarna får vara med och utforma träningspassen är viktigt. Att de får känna att de kan påverka sin egen träning är något som jag tar på stort allvar. Därför är det viktigt för oss att vara lyhörda på vad ungdomarna tycker är kul och vad de vill lära sig. Genom lek kan man också få fram mycket tekniker. 

Blir du nyfiken på vad vi gör så är du välkommen att kika in till oss. Nästa träning är redan imorgon kl 18. Vi hoppas vi se där :) 

Nyheter från våra grupper
Cirkelträning, 02/09 20:56 
Fortsättningsgrupp ungdom, 20/10 15:14 
Fortsättningsgrupp ungdom, 22/08 21:54 
Cirkelträning, 21/05 21:29 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!