Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Luciakastet 2020
2020-10-21 19:33
Då börjar det närma sig julavslutning för Färgelanda Judoklubb. 
Detta kommer vi att göra med något som vi kallar för Luciakastet. 
12 december kl 10.00 kommer vi att ha en "mini tävling" där alla våra medlemmar som vill får lov att vara med. Alla deltagare kommer få medalj och lite julmys utlovas. Vill man inte vara med på mattan så är man välkommen ändå, liten som stor :)
Anmälan sker till Erika Svensson på 0722519505. Senast svar 7 december.
Anmäl gärna eventuella allergier samtidigt. 

Vi ses på mattan :)
Mvh, styrelsen FJK

Inger Bäcker och Lars Johansson har fyllt 50
2020-10-21 08:39
Lars Bäcker tog emot blommor för Inger.
I måndags uppvaktade vi två 50 åringar, Inger och LJ. På bilden ser vi LJ och Lars med de fina blomsterplanteringarna. Lars tog emot för Inger då hon inte hade möjlighet att komma.
Presenterna var förstås inköpta hos Färgelanda blommor & presenter.
http://www.fargelandablommor.se
Har du betalat medlemsavgiften för 2020?
2020-09-13 16:17

Hej !
2020 har blivit ett konstigt år för oss alla och inte allra minst för föreningslivet. Vi började säsongen bra  i januari, men fick stänga i mars och efter en månad kom vi igång med utomhusträning. Det blev bra, men inte så som vi ville ha det. Vi ville förstås träna vår sport på vårt sätt och det gör vi allra bäst inomhus.Glädjande nog har vi från och med augusti månad börjat träna inomhus igen och även om vi fört in ett helt nytt säkerhetstänk som kan ta tid i anspråk och kännas krångligt, är vi säkra på att det är rätt sätt att gå för att alla skall kunna på ett säkert sätt fortsätta träna den träningsform som man älskar. Det har så här långt fungerat över förväntan och jag vill i och med detta utskick passa på att tacka er alla för den disciplin, hjälpsamhet, det tålamod och professionalitet som ni alla visat i detta utsatta läge.Nu ser vi framemot att avsluta året på bästa sätt med inspirerande och sköna träningspass långt in i december.
Vi har dock upptäckt en sak..Efter vår senaste genomgång kan vi konstatera att intäkterna av medlemsavgiften inte är i den nivå som man kan räkna med under normala förhållanden.  Som jag inledde, 2020 har blivit ett konstigt år, men vi är fortfarande måna om att våra medlemmar solidariskt betalar sin medlemsavgift. Anledningen kan vara flera till att vi saknar flera som inte betalat ännu.. Man var kanske på väg att betala in avgiften (försent) men sedan blev det inställt och man valde då att inte betala eller man har kanske glömt och det är mänskligt.  Jag vill ändå be/uppmuntra alla till att kolla upp om man betalat in avgiften och att trots vi denna säsong på grund av omständigheterna, inte kunnat erbjuda allt det vi lovat ge under en säsong, ändå betala in avgiften.  För aldrig tidigare har vi varit mer beroende av varje medlems stöd i denna tuffa situation.
Nedan finns uppspaltat vad man får för avgiften under ett normalår, samt vad man skall betala och hur. har du frågor så ring vår kassör Lars Bäcker på telefonnummer 0768542395 eller skicka ett mail på lassebacker@gmail.com
Nu kör vi vidare. Hoppas att vi ses i vår träningsanläggning under hösten.
Vänligen
Tommy Widekärrordförande

VAD FÅR MAN FÖR AVGIFTEN?

  • Som medlem är du försäkrad via Svenska Judoförbundet. En olycksfallsförsäkring (s k licensförsäkring) hos försäkringsbolaget AIG Europe (tidigare Chartis Europé).
  • Möjlighet att träna varje vecka under ”skolterminerna” i vår Dojo under ledning av våra duktiga, och utbildade tränare tillsammans med deras hjälptränare.
  • Delta i våra egna interna tävlingar Ninja Cup (april) och Klubbmästerskapet (december) där det brukar bjudas på korv i bröd och glass/godispåse mm samt delas ut medaljer till alla tävlande
  • Delta i vårt eget tvådagarsläger SuperKidZ där det är övernattning, mat, träning och massor av lek.
  • Höstmys i Dojon på höstlovet med filmvisning, pizza och popcorn.
  • Möjlighet att hyra Dojon till kalas och annat till reducerat pris.
  • Delta i av klubben anvisade tävlingar utanför klubben där klubben står för anmälningskostnaderna.
  • En härlig gemenskap och kamratskap.

HUR MYCKET SKA MAN BETALA?

Enskild medlem /år                                                                                                                                         750:-

Familjeavgift/år                                                                                                                                              1200:-

 

INBETALNING SKER TILL BG: 691-3131

eller Swish: 123 000 77 73


Glöm inte uppge vem inbetalningen gäller för.


Nybörjare provar fritt 3 gånger och ser om detta är något för dem innan de bestämmer sig för att börja.

Betalar man in familjeavgift så tränar alltså hela familjen fritt i all klubbens träningsverksamhet!

Ny flik med information
2020-08-17 15:26
Hej hej hallå!
Nu finns det en helt ny flik på vår hemsida där ni finner information kring träningsrutiner gällande coronapandemin. Kika in och läs under fliken "Information kring träning och Covid-19".

Ha det gott!

Terminsstart 17/8
2020-08-11 12:39

ÄNTLIGEN!!!!

Då var det dags för terminsstart. Vi är så glada att kunna meddela att svenska judoförbundet gått ut och gett godkännande att träna judo inomhus igen.

Vi kommer därför att den 17/8 starta upp inomhusträningen för judo igen.

Cirkelträningen samt Kettlebell kommer att fortsätta träna utomhus så länge vädret tillåter.

Viktigt att tänka på är att se till att ha en ren och nytvättad judodräkt/ träningskläder vid träningstillfället.

Endast utövare och tränare får vistas på mattan och vi ser helst att föräldrar eller andra medföljande vuxna respekterar detta.

Mer information kommer på träningen.

Vi ses 17/8 😊😊😊😊

Nyheter från våra grupper
Fortsättningsgrupp ungdom, 20/10 15:14 
Fortsättningsgrupp ungdom, 22/08 21:54 
Cirkelträning, 21/05 21:29 
Fortsättningsgrupp ungdom, 19/05 20:56 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!