SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Starkare, gladare, tillsammans
Fortsättningsgrupp barn

Alla ordinarie träningspass på söndag den 11 oktober är inställda
2023-10-08 14:04

Hej

 

På grund av klubbens spännande heldagsevent Superztrong som kommer att äga rum i vår klubblokal nu på lördag den 14 oktober, kommer den ordinarie träningen för alla grupper att vara inställd den dagen. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan medföra och hoppas på er förståelse.

För de medlemmar som tillhör träningsgruppen som normalt tränar kl. 11.15 på lördagar, har vi en specialinbjudan. Ni är varmt välkomna att delta i en extra träningspass nu på onsdag den 11 oktober från klockan 18.00 till 19.00. Denna träning kommer att vara tillsammans med de lite äldre barnen, och våra lördagstränare kommer också att vara närvarande för att leda passet. Detta ger er en unik möjlighet att utmana er själva och utvecklas i judon med lite äldre och mer erfarna träningskamrater.

Vi ser fram emot att se er på träningen nu på onsdag den 11 oktober och vi är övertygade om att det kommer att bli en givande och rolig träning för alla inblandade.

Om ni har några frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa till.

Tack för er förståelse och samarbete, och vi ser fram emot att fortsätta vårt judoäventyr tillsammans!

 

Med vänliga hälsningar,

Tommy Widekärr
Färgelanda Judoklubb

 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!