SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Starkare, gladare, tillsammans

Planeringsmöte för Junior/Senior Tränare hos 172an Pizzeria
2023-08-17 09:55
 Från vänster till höger: Tommy Widekärr, Dennis Rundström, Karl Bäcker och David Borg-Hansen.

Vi är glada att kunna dela med oss av det framgångsrika planeringsmötet som ägde rum igår för gruppen junior- och senior. Mötet ägde rum på den välkända 172an Pizzeria, där vårt dedikerade tränarteam samlades för att diskutera och strukturera kommande termins träningsaktiviteter och händelser.

 

Under mötet gick tränarna noggrant igenom terminens träningsplanering, med fokus på att säkerställa en varierad och effektiv träning för våra junior- och seniorgrupper. Detta är en viktig del av vårt engagemang för att stödja våra medlemmars utveckling och prestation inom vår sport.

Inte bara träningsplaneringen diskuterades, utan även olika strukturer kring träningar, graderingar, tävlingar och utbildning togs upp. Detta är centrala element för att skapa en holistisk och målinriktad träningsmiljö, där varje medlem kan sträva mot sina individuella mål.

Ansvarig tränare för gruppen, David Borg-Hansen, ledde mötet och delade med sig av sin expertis och vision för att säkerställa att varje medlem får en givande och berikande träningsupplevelse. Assisterande tränare Tommy Widekärr och Karl Bäcker var också närvarande och bidrog med sina insikter och perspektiv för att stärka vårt tränarteam.

Vi är glada över att även Dennis Rundström, en viktig del av vår träningsgemenskap, deltog i planeringsmötet och gav sina värdefulla bidrag till diskussionerna.

Vi ser fram emot en spännande termin med välstrukturerade träningspass, inspirerande utbildningsmöjligheter och möjligheter att visa upp våra färdigheter genom graderingar och tävlingar. Vi tackar vårt fantastiska tränarteam för deras engagemang och dedikation, och vi ser fram emot att tillsammans skapa en positiv och utvecklande träningsmiljö för alla våra medlemmar.

Fortsätt följa vår hemsida och våra sociala medier för uppdateringar om kommande händelser och aktiviteter!

 

Varma hälsningar,


Tränarna för Junior/senior gruppen

Seniorer och Juniorer börjar på måndag den 22e augusti!
2022-08-20 18:36

Hej och välkomna till en ny termin! 

Nu på måndag den 22e augusti klockan 19.15 är det officiellt träningssäsong igen. 
Precis som föregående termin är det David som håller i träningen och har till sin hjälp vid sin sida Karl och Tommy. 
Ni som är inskrivna i gruppen har fått ett teknikschema skickade på mail till er. Detta kommer också att finnas på klubben. Har du inte tillgång till det? Prata med David så fixar han det.
Planeringen kommer göra det lättare för dig som tränar att få en röd tråd i din träning. Självklart kommer det också bli mycket av randori under passen. 
Det är upplagt så att alla skall ha möjlighet till att träna inför stundande gradering. 
Vi ses på måndag!
 
/Tränarna
Välkommen till junior/senior gruppen!
2019-02-02 16:53

Junior/senior gruppen tränar måndagar och onsdagar kl19.15 – 20.30 och riktar sig till alla från 13år och uppåt. 

Tränare: Tony Wieslander och Tommy Widekärr Från 

I gruppen junior/senior är deltagna från 13 år och uppåt välkomna att träna.

Målet med detta grupp är att det bland annat ska vara ett naturligt steg från att ha tränat i ungdomsgrupperna tidigare.

 

I denna grupp blandas tekniker från alla bältesgrader för variation, för att hålla sig uppdaterad och få en bred kunskapsbank. Den som tränat i många år ska känna igen sig i teknikerna från tidigare träningsgrupper, likväl som att en nybörjare ska få chans att få med sig såväl grundläggande judokunskaper som fallteknik, tekniker från gult bälte och uppåt. 

 

Camilla Wieslanders upplevelser från Assisterande Klubbtränarutbildningen I Gislaved
2018-11-09 19:34
Camilla Wieslander från vår vuxengrupp är en av deltagarna som var med på Assisterande klubbtränarutbildning i Gislaved  förra helgen. 
Här berättar hon om sina tankar om helgen.

Jag tyckte det va en jättebra helg och en fantastisk grupp, bra ledare, bra upplägg och mycket roligt att vi från våran klubb kom närmare varann när vi var både vuxna och ungdomar. 

Tycker också att det var nyttigt att höra och praktisera hur ett upplägg på en träning skall vara med okända människor! 
Hur man pratar  inför ” barn” och presenterar dagens träning och att man försöker hålla i den där ” röda tråden” igenom hela träningen och även lära sig att tänka så på alla träningar. 
Det är även nyttigt att träna på sitt självförtroende när man ska prata inför en grupp och visa tekniker

Fördelar...... ja att man faktiskt kan hålla ett eller iallafall kan vara delaktig som ” assisterande” på en träning oavsett bältesgrad. 
Mycket lärorikt och att man kan förstärka sitt judotänk även i låga bältesgrader och som man har nytta av när man klättrar i sina graderingar. 😀
// Camilla Wieslander
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!