SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo
Fortsättningsgrupp ungdom

Kanske hade FJKs framtida styrelse möte idag
2018-11-22 21:34
Kanske är detta Färgelanda Judoklubbs framtida styrelse?
Det är iallafall en mycket bra och hoppfull början.
Idag hade ungdomsgruppen möte och idag var det Lovisa Perssons tur att vara ordförande, Tilda Persson var sekreterare.
Inbjuden till deras möte var Jag, RoseMarie Tell. 
Det var en ära att få vara speciellt inbjuden som deras gäst och jag fick presentera mina tankar kring att under 2019 ha några inspirationshelger, lite i stil med hur svenska Judoförbundets K.U.L-träffar var upplagda där man under olika tillfällen fick möjligheten att inspireras av alla olika vägar som Judon har att erbjuda.
En möjlighet för våra ungdomar i klubben att få höra om hur man går tillväga för att bli tränare, domare, tävlingsledare, elittävlande eller hur vägen till svart bälte ser ut men också en möjlighet för dem att få umgås några helger under året och tillsammans kunna utveckla sitt intresse när det gäller Judo. 

Mötesdeltagarna tyckte att idén  lät intressant och den skrevs ner i protokollet som en punkt där man tyckte att vi skulle se vilka möjligheter vi kan ha för att genomföra dessa helger under nästa år. 

På mötet diskuterades även en punkt som tjejerna hade uppe på mötet om mensutmaningen, de tyckte att killarna också behövde lite info Ang detta och det fanns inga invändningarna från de killar som var med på mötet, snarare tvärtom och det börjades pratas om att man som kille ofta framställs som tuff och macho vilket ingen i gruppen tyckte var någon bra beskrivning av våra killar i klubben. 

Om detta är klubbens framtida styrelse så ser jag ljust på framtiden och man vill ju liksom vara kvar länge bara för att se hur detta utvecklas vidare 

 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!