SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo
Fortsättningsgrupp ungdom

Dags för nästa steg vilket just nu leder till en paus i Torsdagsgruppen
2020-08-24 21:11
Meningen med vår fortsättningsgrupp för Ungdomar (Torsdagsgruppen) är att man ska få tid och motivation att utvecklas och mogna för att steget till vår Junior/Seniorgrupp inte ska bli så stort. 
När ungdomarna väljer att ta det steget så innebär det att vi har lyckats. 
Detta har nu skett för de flesta i gruppen. 
Tanken var förvisso att gruppen skulle fyllas på med nya ungdomar som behövde slussas över men ibland passar dagarna inte med andra aktiviteter som vi givetvis uppmuntrar ungdomarna till. 
Så just för tillfället finns det inte tillräckligt med adepter för att vi ska kunna hålla igång denna grupp. Fram tills att behovet återuppstår så kommer jag (RoseMarie) och även  Saga Blom, de gånger hon kan, att hålla pass på Måndagar kl 18:00. 
På såvis kan vi också vara vaksamma på om det finns nytt behov för en fortsättningsgrupp för ungdomar igen. 

Det är fantastiskt roligt och inspirerande att se barnen växa upp, se hur de utvecklas och sedan går vidare till Junior/Seniorgrupp, vissa tävlar andra växer upp till våra framtida barn och ungdomsledare. 
Vi kommer INTE att sluta satsa på våra ungdomar utan arbetet med ungdomskommitten, inspirationshelger och utbildningar fortsätter givetvis även utanför Torsdagsgruppen.
Barnen och Ungdomarna är klubbens framtid!

Tack för att ni finns med er nyfikenhet att lära, kämparglöd och glädje
mvh
RoseMarie Tell och Saga Blom
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!