SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Starkare, gladare, tillsammans

Planeringsmöte för Junior/Senior Tränare hos 172an Pizzeria
2023-08-17 09:55
 Från vänster till höger: Tommy Widekärr, Dennis Rundström, Karl Bäcker och David Borg-Hansen.

Vi är glada att kunna dela med oss av det framgångsrika planeringsmötet som ägde rum igår för gruppen junior- och senior. Mötet ägde rum på den välkända 172an Pizzeria, där vårt dedikerade tränarteam samlades för att diskutera och strukturera kommande termins träningsaktiviteter och händelser.

 

Under mötet gick tränarna noggrant igenom terminens träningsplanering, med fokus på att säkerställa en varierad och effektiv träning för våra junior- och seniorgrupper. Detta är en viktig del av vårt engagemang för att stödja våra medlemmars utveckling och prestation inom vår sport.

Inte bara träningsplaneringen diskuterades, utan även olika strukturer kring träningar, graderingar, tävlingar och utbildning togs upp. Detta är centrala element för att skapa en holistisk och målinriktad träningsmiljö, där varje medlem kan sträva mot sina individuella mål.

Ansvarig tränare för gruppen, David Borg-Hansen, ledde mötet och delade med sig av sin expertis och vision för att säkerställa att varje medlem får en givande och berikande träningsupplevelse. Assisterande tränare Tommy Widekärr och Karl Bäcker var också närvarande och bidrog med sina insikter och perspektiv för att stärka vårt tränarteam.

Vi är glada över att även Dennis Rundström, en viktig del av vår träningsgemenskap, deltog i planeringsmötet och gav sina värdefulla bidrag till diskussionerna.

Vi ser fram emot en spännande termin med välstrukturerade träningspass, inspirerande utbildningsmöjligheter och möjligheter att visa upp våra färdigheter genom graderingar och tävlingar. Vi tackar vårt fantastiska tränarteam för deras engagemang och dedikation, och vi ser fram emot att tillsammans skapa en positiv och utvecklande träningsmiljö för alla våra medlemmar.

Fortsätt följa vår hemsida och våra sociala medier för uppdateringar om kommande händelser och aktiviteter!

 

Varma hälsningar,


Tränarna för Junior/senior gruppen

 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!