SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Starkare, gladare, tillsammans

Färgelanda judoklubb erbjuder alla som är intresserade av judo eller övrig träning, introduktion i form av nybörjarintag varje säsong för alla åldrar. Tjejer och killar tränar tillsammans, men vi delas in i åldersgrupper. För mer information se fliken judo, cirkelträning & kettlebell överst på hemsidan.


Information kring samtliga träningsformer samt grupper:

Det är upp till tränarna att avgöra när det är dags för barnet/ungdomen att gå upp till nästa grupp. Detta sker med mognad och utvecklingsgrad i åtanke. Ibland kan det vara mer fördelaktigt för barnet/ungdomen att träna i en annan grupp än tidigare. Det är som sagt upp till tränarna i den gruppen som barnet/ungdomen tillhör att avgöra vilken grupp barnet/ungdomen tillhör.


Träningen sker i Stigen på Stigevivägen 15.


Anmälan

I vår träningslokal finner du mer information,  anmälningsblankett och uppgifter för inbetalning av medlemsavgift.  Du måste lämna in en anmälning med adress, och andra personuppgifter, senast efter tre träningar. Glöm ej att på betalningen ange för vem betalningen avser. Utnyttja också vår förmånliga familjeavgifter om ni är flera i familjen.


Cirkelträning & Kettlebell

Oömma träningskläder är fördelaktigt. Viktigt är att träna i de kläder som du själv känner dig bekväm i. 

 

Judodräkt

Vid första träningstillfällena går det bra att använda träningsoverall eller andra oömma kläder. Helst med långa ärmar och ben. Undvik dragkedjor på kläderna. Judorock och bälte finns att låna på klubben. Efter ett tag går det bra att köpa en judodräkt. Fråga din tränare som berättar hur du går tillväga.

 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!