SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Välkommen till en ny termin!
2022-08-14 22:02
Tränargänget som var på Kick off på motorbanan under söndagen.

Hej! 
Då var det snart  äntligen dags att dra igång igen och jag hoppas att ni alla haft en riktigt bra sommar och är lika laddad som jag på att dra igång en ny träningstermin igen. Det är förvisso en vecka kvar til första träningspasset, men förberedelserna är i full gång. 
Själv har jag precis kommit hem från en mycket trevlig eftermiddag med klubbens tränare då det blev både Go cart och därefter middag på Olearys. 
En Kick off som möjliggjorts med hjälp av en av våra samarbetspartners;  SISU. Då det fortfarande finns de som har semester kvar, saknade vi några stycken, men vi blev ändå 12 stycken. Kul!
Tidigare i veckan var det tränarträff och under kommande vecka vet jag att det kommer vara flera olika tränarkonstellationer som kommer träffas för att planera upp hösten.

Det märks nu att vi närmar oss start då det börjar "röra sig" inom vår organisation.Några av våra kommittéer har kommit igång igen efter lite sommarvila och nästa söndag träffas styrelsens för en strategidag. Det kommer bli startskottet för det arbetet vi kommer påbörja med vår nya vision och våra mya mål och planer. Detta arbete kommer förstås många av våra medlemmar bli involverade i på något sätt och det är ett arbete som i största mån kommer ske ute i våra kommittéer. Jag ser mycket fram emot detta arbete och det känns spännande att komma igång med det. 


Som tidigare annonserats börjar träning för befintliga medlemmar vecka 34  med start måndag och schemat är oförändrat jämfört med vårterminen. Vi kommer också ta in nya medlemmar från vecka 34. Här är det viktigt att vi som verkar och trivs i klubben berättar för vänner och bekanta om klubben och den verksamhet vi bedriver.  
 
Under slutet av augusti och i september månad kommer det hända flera trevliga aktiviteter.  Första helgen i septemberr kommer många av klubbens licensierande tränare åka till Lindesberg och deltaga på en riksforbildning. 

Som vanligt kommer det hända massor av spännande aktiviteter på klubben. En del kommer ni känna till, men det kommer också dyka upp lite nyheter. Genom att ha koll på hemsidan har du alltid den senaste informationen om vad som händer på klubben. På tal på hemsidan så vet du väl att du även hittar våra sociala kanaler som facebook, Instagram och Youtube på vår hemsida? De hittar du på den högra sidan och du kan lätt och snabbt se vad som händer där.  
 
Om lite drygt en vecka har vi vid den här tiden då jag skriver det här, genomfört vårt första träningspass. Nu kör vi. 
 
Vi ses på klubben ! 
 
Hälsningar 
 
Tommy Widekärr
Klubbordförande

Terminsstart 22/8 2022
2022-07-25 22:00

Snart dags att avsluta sommarlovet

 

Visst är det skönt med sommarlov? Men vi tycker det är ännu skönare med träning 😊

 

22/8 kommer vi att dra igång verksamheten igen efter sommaruppehållet. Samma tider och gruppen som i våras gäller.  Funderar ni över något är det bara att höra av sig till sin tränare.

Tagga!!!!!!

 

Varma och blöta sommarhälsningar från Färgelanda judoklubb

Riksfortbildning i Lindesberg
2022-07-25 19:21

Hej!

3-4/9 är det dags för riksfortbildning i Lindesberg. Utbildningen riktar sig till de som fyllt 16 år och har blått bälte samt assisterande klubbtränarutbildning. Anmälan sker till Eva Fahlberg på messenger eller till elanah123@gmail.com senast 18/8. Glöm inte att meddela allergier eller specialkost. 

 

Uppfyller du inte kraven för att delta men vill vara med ändå, anmäl dig så ska vi göra vårt bästa för att se om vi kan lösa det 😀 

 

 

Alldeles strax börjar det - SuperkidZ 2022!
2022-06-17 19:08
Alfred blev den första att bära årets SuperkidZ-tröja

Jag har troligtvis likt flera andra suttit och väntat på att få reda på hur årets superkidZ-tröja ser ut....och så får jag det där meddelandet som jag väntat på tillslut. Meddelandet från vår ständige Superkidztröja-general Sören Uhlig. Det där meddelandet som jag fått så här timmarna innan SuperkidZ i så många år.

 

Vårt första SuperkidZ hade vi 2011. 2011 års tröja var precis som årets blå, men med en helt annan nyans. Lägret startades som ett projekt för att vi i klubben skulle ha något att samlas och jobba tillsammans för. Efter flera år med vår tävling Judodraget, hade vi då tappat glädjen i att arrangera tävlingen och det var inte den där roliga aktiviteten som vi gjorde tillsammans längre. SuperkidZ blev en succé från start. Både som uppskattat läger för barnen, men också som arrangemang.

Och det bästa av allt; alla inblandade ledare var glada och hade minst lika roligt som barnen som deltog på lägret. 

Vi fortsatte att hålla vårt läger i slutet på vårterminen och det växte för varje år. SuperkidZ blev något som vi talade om på klubben, något som barnen pratade om och berättande om för nya medlemmar. 

2019 skulle bli den sista gången på ett tag. Pågrund av pandemin ställdes lägret in både 2020 och 2021 som skulle bli vårt jubileumsår.

 

Nu är vi mycket glada över att vi åter igen kunna arrangera SuperKidZ och vi ser framemot att få göra det till en riktig fest igen! 

Årets lägergeneral är Karl Bäcker och det är han som kommer ha det övergripande ansvaret.

Sören Uhlig ansvarar för tröjorna och Camilla Wieslander för kök/mat.

Årets huvudtränare är Dennis och Felicia från Korpehola judoklubb. Det känns väldigt roligt att vi kunnat knyta till oss dem till årets läger.

 

Schema för årets läger hittar du här

 

Det är en comeback på gång - Låt SuperkidZ 2022 börja.

 

Tommy Widekärr

Klubbordförande

Schema för helgens SuperkidZ
2022-06-17 06:13
Nu på lördag är det dags för det årliga Superkidz Lägret!
Här nedan kommer schemat inför lägret:
 
Program Superkidz 2022    
 
Lördagen den 18 juni
09.00 – 09.30     Tröjutdelning & alla ombytta till Judodräkt
09.30              Gruppfotografering
09.35 – 10.00     Information, gruppindelning och lägerstart!
10.00 – 11.00     Halva gruppen judo    
Halva gruppen utomhusaktivitet    
11.15 – 12.15     Halva gruppen judo    
Halva gruppen utomhusaktivitet  
12.15 – 14.00     Lunch
14.00 – 15.00     Halva gruppen judo    
Halva gruppen utomhusaktivitet    
15.15 – 15.45     Mellanmål
15.45 – 16.45     Halva gruppen judo      
Halva gruppen utomhusaktivitet    
16.45 – 17.30     Dusch/Ombyte
17.30 – 21.00     Grillning och gemenskap och fria aktiviteter
21.00              Läggdags
21.30              Tyst i dojon!
 
Söndagen den 19 juni
08.00 – 08.55     Frukost
08.55 – 09.00     Morgonsamling
09.00 – 10.00     Halva gruppen judo      
Halva gruppen löpning      
10.15 – 11.15     Halva gruppen judo    
Halva gruppen löpning    
11.15 – 12.00     Dusch/Ombyte + fruktstund
12.00 – 12.30     Gemensam avslutning i dojon med judokläder på
Nyheter från våra grupper
Cirkelträning, 02/09 20:56 
Fortsättningsgrupp ungdom, 20/10 15:14 
Fortsättningsgrupp ungdom, 22/08 21:54 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!