SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Hur gör man?
2021-09-19 20:01

Erika heter jag och är en av de tränare som ansvarar för barn- och ungdomsgruppen på onsdagar. I år är första året som jag får äran att vara med och ansvara för träningspasset och jag måste erkänna att det är läskigt. Inte bara läskigt utan också roligt och spännande. Men hur gör man då när man ska planera ett träningspass för ungdomar där det finns några som är helt nya och några som är erfarna. Det finns inget perfekt svar men det jag kan säga är att det är en utmaning. För mig och övriga inom FJK är det av stor vikt att alla våra deltagare känner sig nöjda när de lämnar mattan. De ska känna att de får ut något av sin träning. Mycket fokus lägger jag på glädjen för sporten. Har man kul så blir allt mycket lättare. Att ungdomarna får vara med och utforma träningspassen är viktigt. Att de får känna att de kan påverka sin egen träning är något som jag tar på stort allvar. Därför är det viktigt för oss att vara lyhörda på vad ungdomarna tycker är kul och vad de vill lära sig. Genom lek kan man också få fram mycket tekniker. 

Blir du nyfiken på vad vi gör så är du välkommen att kika in till oss. Nästa träning är redan imorgon kl 18. Vi hoppas vi se där :) 

Heja heja
2021-09-15 20:19
Tove och Gustav hejar på de vuxna

Klubbens yngsta deltagare heter Tove och Gustav och är 7 månader. De älskar att heja fram de vuxna när de tränar. Judomattan är kul att vara på för alla åldrar ❤

Lyckad prova på dag
2021-09-12 18:36

Jag vill på detta sätt tacka alla inblandade för en mycket lyckad Prova på dag!

 

Det var förstås roligt att det faktiskt kom ett helt gäng barn och provade på, men också hur vi som förening gjorde det tillsammans.  Allt från städ, fotodokumentation, fika, dräktutlämning, klubbvärdar och tränare på mattan.  Dessutom ett stort tack till våra härigla barn och ungdomar som visade upp så fina kast i slutet av varje pass. 

Jag känner mig så stolt i denna stund att tillhöra den här klubben. Tack alla som på något sätt var med och bidrog till ett mycket lyckat event!

 

/Tommy Widekärr

Ordförande 

Prova på judo!
2021-09-05 17:33
På söndag den 12 e september har ditt barn möjlighet att få prova på judo.
I Färgelanda judoklubb får inte ditt barn bara bra allsidig träning, utan judo är så mycket mer.
Positiv mental inställning, att ha höga uppsatta mål, Respekt och självförtroende är saker som man får med sig som judoka.
Och framförallt;
Att ha roligt tillsammans genom samarbete och lagkänsla.
 
Välkomna!
Nyheter från våra grupper
Cirkelträning, 02/09 20:56 
Fortsättningsgrupp ungdom, 20/10 15:14 
Fortsättningsgrupp ungdom, 22/08 21:54 
Cirkelträning, 21/05 21:29 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!