SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo

Välkommen!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

SUPERZTRONG
2023-09-19 21:26

Välkommen till en helg fylld med träning, föreläsare, god mat och gemenskap. 

 

Lördag 14 oktober kl 10- 19 eller så länge vi vill 

Söndag 15 oktober kl 10 - ca 15 

 

  • Mental hälsa och yogapass- Lena Bonader
  • Kostföreläsning
  • Funktionell träning
  • Aerobics
  • Muskler och träning - Marthina Hansson 
  • Rörlighet
  • Lunch båda dagarna och middag på lördag ingår

 

 

Gratis för alla medlemmar.

Medlemskap kan lösas i och med anmälan.

Från 12 år

 

Anmälan görs till: elanah123@gmail.com

Uppge: namn, t-shirtstorlek och eventuell födoallergi.

 

Sista anmälningsdag 26 september 

 

VÄLKOMNA

Informationsträff om klubbens nya vision, samt en del annat
2023-09-10 20:06

Medlemmar och föräldrar i Färgelanda Judoklubb,

 

Vi hoppas att alla har haft en bra start på höstsäsongen och känner sig motiverade för den kommande perioden av träning, tävlingar och gemenskap!

 

Vi vill gärna informera er om att vi kommer att hålla en informationsträff nästa måndag, den 18:e, klockan 18.00.-18.50. Evenemanget är öppet för både medlemmar och föräldrar, och det är en utmärkt möjlighet att få en djupare förståelse för vad som pågår i vår klubb.

För de som har träningstid under detta tidsspann, kommer träningen att fortgå som vanligt. Så det finns ingen anledning att oroa sig över att missa något på mattan!

Under informationsträffen kommer styrelsen att presentera klubbens vision, våra målsättningar och hur vi tänker kring verksamhetsplanering. Det är viktigt för oss att alla medlemmar känner sig delaktiga och informerade om klubbens riktning.

Utöver detta kommer våra kommittéer att ge information om kommande händelser, inklusive höstens tävlingar och läger. Det kommer även att ges utrymme för att diskutera annan viktig information och kommande händelser inom klubben.

 

Vi ser detta som en värdefull tid för att umgås, ta del av informationen och att ställa de frågor ni kan ha. Genom att alla är informerade och engagerade kan vi tillsammans göra Färgelanda Judoklubb till en ännu bättre och starkare gemenskap.

 

Vi hoppas att se så många av er som möjligt där!


Färgelanda Judoklubbs styrelse

Välkomna till vår nya svartbältessatsning i Färgelanda Judoklubb
2023-09-09 19:38

Hej

 

Vi har nu kommit in i september och vi har kommit igång med all verksamhet. Vi har inför denna termin startat upp ytterligare två träningsaktiviteter och det på söndagar. Det är Kata och det är randori.

Som ni vet, strävar vi ständigt efter att förbättra vår teknik och vår förmåga i judo. Därför är jag mycket glad för vår svartbältessatsning!

 

Varför denna satsning?

Färgelanda Judoklubb har funnits i över 40 år, och det är på tiden att vi sätter ett specifikt fokus på att ta klubbens tekniska nivå och antal svartbälten till nästa steg. Vi har redan mycket talang och potential i vår klubb, och denna satsning kommer att fungera som en plattform för alla våra medlemmar att sträva efter att uppnå svart bälte.

 

Träningstider

Vår nya kata-träning äger rum på söndagar mellan kl. 15:30 och 16:30, under ledning av vår erfarna instruktör Dennis Rundström.

 

Det finns två huvudmål med denna satsning:

1. **Teknikförbättring**: Att genomföra strukturerad och målinriktad träning för att skärpa tekniken, timingen och förståelsen för judo för alla medlemmar.
  
2. **Öka antalet svartbälten**: Genom att fokusera mer på kata och andra avancerade tekniker, vill vi att fler av våra medlemmar ska uppnå svart bälte.

 

Studiebesök och Resurser

För att ytterligare motivera och förbereda våra medlemmar för kata-gradering, kommer vi att göra studiebesök på katagraderingar. Detta kommer att ge våra medlemmar en förståelse av vad som krävs och minska eventuell nervositet.

Styrelsen har även anslagit medel för att finansiera denna satsning. Detta kommer att inkludera extra dojo-tid på söndagar och möjlighet att få in ytterligare instruktörer vid behov.

 

Jag hoppas att ni är lika exalterade som jag över detta nya kapitel i Färgelanda Judoklubbs historia. Med er entusiasm och engagemang, är jag säker på att vi kommer att nå nya höjder tillsammans. Vi bryter nu det gamla mantrat ”Kunskap sitter inte i bältet” och sätter en ny standard där kunskap och färdighet hand i hand tar oss mot svart bälte.

Om ni har några frågor eller funderingar, är ni som alltid välkomna att kontakta mig eller någon annan i styrelsen.

 

 

Med vänliga hälsningar,

Tommy Widekärr 
Ordförande, Färgelanda Judoklubb

 Ny utbildningsansvarig i Färgelanda Judoklubb!
2023-08-31 16:00

Vi är glada att meddela att vi lyckats knyta till oss Dennis Rundström som klubbens nya utbildningsansvarige. Dennis tar på sig ansvaret för att främja och utveckla utbildningsområdet inom klubben. Beslutet har tagits av styrelsen i samarbete med ordföranden i sportkommittén.

 

Dennis kommer att ha en viktig roll i att forma klubbens nya utbildningsplan, säkerställa att våra ledare är välutbildade och har aktuella licenser. Hans arbetsuppgifter inkluderar även andra typiska ansvarsområden för en utbildningsansvarig. Genom sin stora kunskap inom utbildningsområdet tillsammans med hans engagemang, kommer han att vara en nyckelperson i att stärka och förbättra våra utbildningsinitiativ.

Vi ser fram emot att se hur Dennis bidrar till att höja nivån på utbildningen inom Färgelanda Judoklubb. Med hans erfarenhet och engagemang är vi övertygade om att våra medlemmar kommer att dra nytta av hans arbete.

Välkommen till denna viktiga roll, Dennis! Vi är glada att ha dig som en del av sportkommittén och ser fram emot spännande framsteg inom utbildningsområde.

Med vänliga hälsningar,

 

Tommy Widekärr
Ordförande, Färgelanda Judoklubb

Utökat träningsutbud för judo
2023-08-31 15:39

Kära medlemmar och judointresserade,

 

Vi på Färgelanda Judoklubb är glada över att meddela er om spännande satsningar  under hösten.

Med start söndagen den 3 september kommer vi att utöka vårt träningsutbud med två nya träningsgrupper i schemat. Denna utveckling är en del av vår fortsatta strävan att erbjuda högkvalitativ judoträning och möjligheter till personlig tillväxt.

Vi är stolta över att presentera Dennis Rundström som vår nya instruktör och tränare. Med sin omfattande erfarenhet och kompetens kommer Dennis att leda både vårt kata-pass och Randoripass. Dessa pass kommer att äga rum varje söndag eftermiddag  klockan 15.30-17.30.

Det är en möjlighet för oss att växa som judoutövare och tillsammans arbeta mot nya utmaningar.

Denna satsning är en naturlig förlängning av vår pågående svartbälte-satsning som vi initierade för några månader sedan. Vi tror på att ständigt sträva efter att förbättra vår teknik och förståelse för judo, och dessa nya träningsgrupper är ett steg i den riktningen. Dessutom kommer vi att fokusera ännu mer på tävling, och vi är övertygade om att detta kommer bidra till att stärka vårt sammanhang och uppmuntra till framsteg.

Vi ser fram emot att välkomna er till våra nya träningspass och att tillsammans med Dennis och resten av klubben fortsätta vår judoresa. Om ni har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Låt oss tillsammans göra hösten 2023 till en tid av framgång, utveckling och glädje på tatamin!

 

Med vänliga hälsningar,
Tommy Widekärr 
Ordförande, Färgelanda Judoklubb

Nyheter från våra grupper
Cirkelträning, 02/09 20:56 
Fortsättningsgrupp ungdom, 20/10 15:14 
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!