SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Starkare, gladare, tillsammans

Välkommen!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Det hände på årsmötet den 14 mars
2024-03-25 11:00

På årsmötet den 14e mars genomfördes som brukligt flera viktiga beslut och omval inom Färgelanda Judoklubb. Under mötet beviljades styrelsen ansvarsfrihet, vilket är ett tecken på förtroende och uppskattning för deras arbete under det gångna året.

Tommy Widekärr har fått förnyat förtroende och valdes om till ordförande för en ny period på två år.  Lars Bäcker valdes även han om till kassör för ytterligare två år. Eva Fahlberg omvaldes till ledamot för en lika lång period.

Det finns även styrelsemedlemmar vars mandatperioder inte löpte ut i år. Jennifer Kenne, Lars Johansson och Sigge Widekärr fortsätter i styrelsen med ett år kvar av deras mandatperioder. Vid det konstituerande styrelsemötet efter årsmötet, valdes Jennifer Kenne till sekreterare och Lars Johansson till vice ordförande. 
Revisorerna Lilian Borg-Hansen och Sarah Ast omvaldes, vilket bekräftar deras tidigare goda arbete och klubbens förtroende för deras förmåga att övervaka den finansiella rapporteringen. Valberedningen kommer fortsättningsvis att ledas av Karl Bäcker, med Eric Widekärr och Daniel Persson som medlemmar, vilket säkerställer en stark och insiktsfull grupp som ansvarar för nomineringar till styrelsen.

Tommy Widekärr utnämndes till årets glädjespridare, ett pris som tilldelas av klubbens medlemmar.

Årsmötet avslutades traditionsenligt med semla, en uppskattad gest som understryker gemenskapen och traditionens värde inom Färgelanda Judoklubb.

Profilkläder
2024-03-17 17:44
Sponsor

Nu finns uppdaterade tryck till våra profilkläder.

Vi är glada att DaLe Bygg vill förstärka sitt samarbeta med klubben och likt Dalslands Sparbank och Corex synas på våra profilkläder.

 

Följ länken nedan för att komma till vår klubbshop.

 

Färgelanda Judoklubb Klubbshop på stadium.se

 

Färgelanda Judoklubb Klubbshop Fys på stadium.se

 

För dig som är intresserad av en större väska så finns det i ett separat utbud som jag skickar ut via mail till den som är intresserad. Det finns väskor på 115 L och 60 L. Båda väskorna har hjul och handtag som gör det smidigt att dra väskan.

Maila för- och efternamn samt mobilnummer till ceciliatengelin@hotmail.com så skickar jag ut länken för beställning.

 

 

Cecilia Olsson

Sponsoransvarig

Färgelanda Judoklubb

 
 
Viktig Information till Alla Medlemmar - Ändringar i Träningsschemat för Kommande Helg
2024-03-05 20:27

Medlemmar,

Vi vill informera er om att det kommer att ske en förändring i träningsschemat nu till helgen. På grund av en särskild händelse kommer vissa träningspass att ställas in.

 

Lördagen den 9 mars
På lördag kommer inga träningspass att hållas. Detta innebär att träningarna för gruppen kl. 10.00 och gruppen kl. 11.15 utgår.

 

Söndagen den 10 mars
På söndag kommer både familjejudo och kataträningen att vara inställda. Tävlingsträningen kommer dock att äga rum som planerat, men med ett specifikt fokus på att träna på egna tekniker och kata. För er som ser fram emot vår "Öppen matta - fys" på söndagskvällen, har vi goda nyheter: dessa pass kommer att genomföras som vanligt.

 

Orsaken till Ändringar
Anledningen till dessa justeringar i träningsschemat är att vi har det unika tillfället att anordna en tränarutbildning i samarbete med Svenska Judoförbundet. Detta är en fantastisk möjlighet för vår klubb att bidra till utvecklingen av judo i Sverige, och vi är stolta över att få vara en del av detta initiativ.

Vi ber om ert förståelse för dessa förändringar och ser fram emot att välkomna alla åter till de ordinarie träningstiderna nästa vecka. Tack för ert stöd och er flexibilitet.

 

Med vänliga hälsningar,

 

Tommy Widekärr
Färgelanda Judoklubb

Årsmöte
2024-02-28 18:31

Välkommen till årsmöte torsdag 14 mars kl. 18.00.

Som vanligt kommer Årets glädjespridare att tillkännages.

Mötet avslutas traditionsenligt med semlor.

Lär Dig Konsten Att Falla Rätt – Ett Unikt Tillfälle för Dig 65+
2024-02-16 20:16

Är du 65 år eller äldre och vill prova på hur du kan falla på ett säkerare sätt? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Färgelanda Judoklubb bjuder in till en exklusiv session där du får lära dig tekniker för att minimera risken för skador genom att falla på rätt sätt. Denna kunskap är ovärderlig, inte bara för att skydda dig i händelse av ett fall, men också för att öka din självständighet och självförtroende i din vardag.

 

Datum: Lördagen den 2 mars  
Tid: 13.00 - 14.00  
Plats: Färgelanda Judoklubb, Stigevivägen 5, (bredvid Stigens skola och fotbollsplanen)  
Kostnad: Gratis  

Under denna timme kommer våra erfarna instruktörer att guida dig genom:

-Tekniker för att falla på ett säkert sätt: prova på att kontrollera ditt fall för att minimera risken för skador.

- Strategier för att resa sig upp effektivt efter ett fall Veta hur man reser sig upp korrekt är lika viktigt som att veta hur man faller.

- Balans- och styrketräning: Stärk din kropp och förbättra din balans för att förebygga fall.

 

Detta är en fantastisk möjlighet att inte bara lära sig nya färdigheter utan också att träffa andra i samma åldersgrupp med liknande intressen. Och det bästa av allt? Det är helt gratis!

För att säkerställa en personlig och givande upplevelse är platserna begränsade. Så vänta inte med att anmäla dig!

 

För frågor och anmälan, kontakta Tommy Widekarr på email: tommy.widekarr@gmail.com eller telefon: 070-5526126.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till en lärorik och nyttig stund hos oss på Färgelanda Judoklubb. Tillsammans tar vi steg mot en säkrare och starkare framtid!

Varmt välkommen!

Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!