SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färgelanda Judoklubb
Mer än judo


Vad händer om man missar första nybörjarträningen?

Det är bara att dyka upp på nästa tillfälle! Vi har löpande nybörjarintagning en bit in på terminen. Kontrollera dock först i listan över dagar ovan om det står någonting om gruppen är full.

Kan man som förälder vara kvar i lokalen under träningen?

Föräldrar (och syskon) får gärna vara kvar i lokalen under träningen. Man får inte sitta på mattan, utan det är de stolar och soffor som finns i lokalen som gäller.

Vad skall man ha på sig? Måste man ha judodräkt?

De första gångerna går det bra att träna utan dräkt. Då är det bäst att ha långärmad tröja och långa byxor eftersom man annars kan bränna sig på plastmattorna. När man väl bestämt sig för att fortsätta träna ska man köpa en judodräkt. I träningslokalen finns information om dräktförsäljning och priser.

Måste man anmäla sig?

Inte inför de tre första gångerna du tränar, då är det bara att dyka upp i vår träningslokal en stund innan träningen börjar. När du väl har bestämt dig för att fortsätta måste du registrera dig i vårt närvarosystem. Du kan prova på tre  gånger innan du bestämmer dig och börjar betala medlemsavgift.

Får man prova på innan man bestämmer sig?

Ja, man får prova på två gånger. Därefter ska terminsavgiften betalas.
 
Sponsorer
Köp bil och stöd Färgelanda Judoklubb!